Köttlådor


Styckdetaljer finns hemma till försäljning så som reveben, stekar, färs mm.

När du köper naturbetat och ekologiskt uppfött kött från Onsby Gård kan du känna dig trygg med att lammen haft ett gott liv där de har kunnat beta i fina hagar med sina mammor och lekt med massor av lammkompisar – glada lamm helt enkelt!

För oss är det viktigt att djuren mår bra hela vägen – därför har vi valt att slakta våra djur på ett slakteri endast 10 min bilresa från gården, vi kör dem dit själva.

Vi har tre olika lammlådor att välja mellan – roslagslåda, grillåda eller benfri låda.
Allt kött är vaccumförpackat och märkt med vad det är för styckdetalj – inga konstigheter och lätt att bara stoppa i frysen.

IMG_4299

IMG_4298

Fri hemkörning med kylbil ingår endast vid ordinarie utkörning! *
* I priset ingår fri hemkörning med vår kylbil vid ordinarie leveransdag och inom en 10 mils radie från Onsby Gård, vid hemkörning längre bort tillkommer 20 kr/mil utöver de 10 mil som ingår.
Är man inte hemma den dagen vi levererar eller vill få lådan levererad en annan dag tillkommer en utkörningsavgift på 100 kr – det går även bra att hämta lådan i gårdsbutiken – båda enligt överenskommelse med oss.

Betalning sker i samband med leverans/hämtning till vårt swishnr 123 004 09 64 eller med kort.

benfri låda bild

grillåda

roslagslåda

Tillval

Lammlever 29 kr/kg

Lammhjärta 35 kr/st

Lammskinn i vitt, svart & fläckigt finns med i bilen – från 1.100 kr

Alla priser är inkl moms.
Ny prislista från 180701 pga ökade omkostnader som tex. bränsle.

Observera att vikten på lådan endast är en uppskattning, vikten kan skilja både uppåt och nedåt, du betalar endast för vikten på lådan du köper.